lauantai 2. toukokuuta 2009

Vappu oli


Vappu oli vappupuuhka, vappusima, vappunenä, vappuperuukki,

pongatut vapputöhry (suurin osa niistä on hienoja, jos oikealla tavalla osaa katsoa) sekä vappu-anti-patriajuliste (eli mielenilmaus eli hieno asia demokratian kehittämisen kannalta), vappumarssi (jonka katselin omalta parvekkeeltani), vappumunkki, vappukuohuviinipullo x 6 (ei tosin kaikki yksin nautittuna), vappudrinkki, vappuvoipumus,




vappunekku, vappulaku ja vappuleikkiä serpentiinillä kissojen kanssa. Hyvää ruokaa ja juomaa hyvässä seurassa myöhäiseen yöhön siis. Hauskaa oli! :)

3 kommenttia:

  1. Kiva vappureferaatti!
    Saa katsoa metrinlakua ja tikkareitakin rauhassa, ei kukaan töni eikä hälise.

    VastaaPoista
  2. kuulostaa mukavalta vapulta:) tänä vappuna oli oikein hauskaa, mutta ihan hyvä että se on vain näin kerran vuodessa;)

    VastaaPoista
  3. Liivia: Juuh, kaupungilla oli aika tunkua, mutta onnistuin löytämään hetken jolloin karkkikioskille ei ollut kilometrien jonoa ja hälisevää kansaa mellien edessä.

    Outi: Olen samaa mieltä. Aluksi oli sellainen olo, että josko sitä vappua ei viettäisi ollenkaan. Pakkojuhlat ovat aina hieman pakonomaisia. Tällä kertaa oli kuitenkin oikein mukavaa. Paljon hauskempaa onkin juhlia ilman suuria ennakko-odotuksia ja ex-tempore-meiningillä tai vaikkapa viettää pieniä juhlia pienten asioden takia kuten esim kissanristiäisiä (Otsolle ei olekaan niitä vielä pidetty... :) Nimimerkillä juhannusta-ei-odotteleva

    VastaaPoista