tiistai 10. marraskuuta 2009

Voi Tessa minkä teit!



Tessa Kiros: Hillasoilta oliivilehtoihin, sivu 169, moussaka. Valmistukseen meni paistoaikoineen kolme tuntia, mutta se oli sen arvoista. Pitkiin aikoihin en ole syönyt mitään niin hyvää! Söimme sitä visiitillä olleen isosiskoni kanssa päivälliseksi ja iltapalaksi useana päivänä. Aamiaiseksi emme sentään kehdanneet. Olisi silloin mennyt liioitteluksi.

(Muista käyttää valkokastikkeeseen punaista maitoa!)


Tessa Kiros: Falling Cloudberries, page 169, moussaka. I almost fainted when I ate this. The best moussaka ever!

3 kommenttia:

  1. Her books are wonderful. Have you seen her Postcards from Portugal?

    VastaaPoista
  2. Oi, näyttää niin hyvältä. Tuota täytyy kokeilla.

    VastaaPoista
  3. P.K : I have only this book from her, but I'm so impressed that I have to get the rest of them too. They've just published her book about Venice here.

    Celia: Valmistaudu täystyrmäykseen. Resepti on loistava!!!

    VastaaPoista