torstai 9. joulukuuta 2010

Loppujen lopuksi





Huomioita ja yksityiskohtia: Sisällä oli usein melkein yhtä kylmä kuin ulkona. Villaneuleita tuli ostettua joka päivä aina yhdet lisää. Jouluhössötys oli vierasta liettualaisille. Lumi kaunistaa maiseman kuin maiseman ja kun ennestään upea maisema vielä kaunistui, olivat näkymät loistavia. Vilna näytti välillä vanhalta Neuvostoliitolta, mutta se oli nostalgista ja mukavaa. Kamera oli usein huurussa. Torimummot olivat yhtä yrmyjä kuin kaikkialla. Hotellissa sai aamiaisen vuoteeseen ja seinällä oli Garland-lamppuja. Käveltyä tuli joka päivä ainakin 15 kilometriä (korkokenkäsaappailla!). Oppilaat käyttäytyivät esimerkillisesti.

Menisinkö sinne uudestaan? Kyllä, mutta ehkä lämpimämmillä keleillä! 

Vilnius looked a lot like the old Soviet Union fom time to time. Nostalgic. The mittens sold there looked exactly the same as the ones sold in Estonia. Somebody told me that there's a Russian mittens mafia that has taken over the traditional mittens sale for tourists  in the Baltic area. All the mittens are now done in Russia and they all look the same in every country. Strange!  

Would I recommend Vilnius? Yes, absolutely! But do the travelling in the summertime. It was soooooo cold eventhough Vilnius is a lot souther than Finland. ...Maybe it was the wind and the cold breeze.







1 kommentti:

  1. Ensimmäinen ajatus kuvista: Onpa kaunista!
    Toinen: Tosi kylmän näköistä!

    Reissu vaikutti tosi mielenkiintoiselta. Ja lapasmafia? Kaikkea sitä oppii, kun vanhaksi elää.

    VastaaPoista