tiistai 23. kesäkuuta 2009

Juhannus (meni jo)

Juhannus vietettiin erämaamaisessa järvimaisemassa mökillä saman ystäväryhmittymän kanssa niin kuin viimeiset kymmenen vuotta. Tradition mukaan aika kului vuorotellen joko saunanlämmityksessä ja saunomisessa tai ruuanlaitossa ja syömisessä. Väliaikana joko leppuutettiin tai pelattiin mölkkyä. Aikatauluihin kuului myös vanhojen Suosikkien lukemista. Beverly Hills 90210 oli mökin numeroissa suurimpia hittejä.








Pitäisi säätää lailla, että kaikilta kanavilta (myös niiltä kaupallisilta pumpudipum-formaattikanavilta) olisi pakko soittaa joka juhannus ainakin tunnin verran vanhaa (suomalaista tanssi- ja iskelmämusiikkia kuten Olavi Virtaa. Pääsisi nostalgioimaan ja oikeanlaiseen tunnelmaan.

Sunnuntaina käväisin perinteisessä juhannushuutokaupassa. työväentalolla. Kaikkea ihanaa oli, mutta en sortunut kuitenkaan mihinkään.

We went to a summer cottage to celebrate Midsummer. Ate a lot and did the sauna thing. Had fun! On sunday I went also to an auction. They had a many lovely things, but I bought nothing. Don't have enought space at home for new furniture.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti