lauantai 4. heinäkuuta 2009

Suomi-filmiin sopiva kirpputori



Hurmaavin paikka koko kirpputorimatkalla oli pikkukylän seurantalo, jossa oli sekä kesäkahvila että kirpputori. Näyttämölavalla oli yhä vanhat lavasteet ja viininpunaiset samettiverhot. Kesäkahvilassa (no olihan se toinenkin pullakahvi otettava..) maistui mummolan unelmakakku. Toinen tomerista myyjättäristä vatkasi kahvittelumme aikana uutta kaakkua.





Lopputulos: hallikirppis, pelastusarmeijan kirppis, huonekalukirppis, yksi oikaisu / eksyminen soratieverkostossa, lounas hevosiin liittyvässä ravintolahotellissa, pienteollisuustalon kirppis, seurantalon kirppis, toisen pikkukaupungin hallikirppis, kahdet pullakahvit, räsymatto, kirjekuorilaukku (sininen). Kannatti!

Overall we visited six flea markets, ate one lunch, had two times coffee and cake and got lost in the country only once. I bought one hand made carpet from somebody's grandparents on a market place and one small, blue leather purse from one of the flea markets.

6 kommenttia:

  1. Kiitos tästä pienestä retkestä kuvien välityksellä. Hauskaa oli!

    VastaaPoista
  2. great photos! i love the stage back drop! i remember a similar one from my childhood in an old hall.

    VastaaPoista
  3. Teillä on ollut hieno kierros - alkoi itselläkin kirpparikuume taas kerran nousta. Ja vielä kun yhdistää kotimaanmatkailun, aivan mainio idea!!

    VastaaPoista
  4. Ihania ja tunnelmallisia kuvia!
    Tapahtuiko nämä kaikki kirpparivierailut samana päivänä? Jos näin on, olittepa ahkeria! :)

    VastaaPoista
  5. Ilona: Hylätyissä, kodittomissa nukeissa on sitä jotakin. Ne tuntuvat odottelevan uusia leikkijöitä sinnikkäästi omilla hyllyillään hintalaput rinnuksissaan. Mukavaa, että viihdyit!

    P.K I remeber also a similar stage from my childhood. It's a pity that those are so rare nowadays. That's why I'm extra pleased that I got to take some pictures of this one.

    Anniina: eikun matkaan vaan! reissu oli erinomaisen hauska! Ottakaa myös eväät mukaan ja kahvia termariin.

    SunSun: Kiitos, kiitos. Kyllä, kaikki kuvat ovat samalta matkalta ja päivältä. Täytyy myöntää, että sen jälkeen olikin jo hieman väsynyt ja pulla-yliannostuksen saanut.

    VastaaPoista
  6. Heippa Kukka-maria mistä löydät näitä paikkoja? Voisin itsekin käydä katsomassa pikkukylän seurantaloa ja tukholman paikka näytti myös hienolta! Missä nämä paikat ovat tarkalleen? T. Erica

    VastaaPoista