sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Kevät?







Tänään ajattelin kevättä. Oli otettava annos vihreitä juttuja: salviacheddaria ja vihreää teetä sekä pöytään vuoden ensimmäiset tulppaanit ja kissoille uutta ruohoa. Mielessä oma piha, mihin tulee (ainakin) keittiöpuutarha, korotettu kasvimaa, perunapelto, omenapuita (on jo), pajumaja, zen-puutarha, kasvihuone vanhoista ikkunoista, saunapiha, ruusutarha ja niin edelleen....

Tähän aikaan vuodesta on kuitenkin parempi olla realisti ja mennä hiihtämään järvelle.

Thinking about spring already and what I'm going to do to the yard of the summerhouse. Lots of surrealistic plans ..but a girl's got to have dreams!

7 kommenttia:

  1. Spring seems to on many people's mind. Very nice tulips, wishing you pleasant garden planning, spring will arrive soon.

    VastaaPoista
  2. Hih, kissoille näytti ruoho kelpaavan! :D
    Kaniit värit kuvissa, vaaleanvihreä, keltainen ja vaaleanpunainen ovat todella keväinen yhdistelmä.

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia! Vaikka hiihtäminenkin on jees niin kyllä minusta nyt voi unelmoida jo keväästä. Kiitokset kiitoksesta myös vähän jälkikädessä :D ja onnea suunnittelmiin!

    VastaaPoista
  4. Tulipa keväinen olo! Minulla vielä amarylliksetkin kukkivat, joten en ole saanut ostettua vielä kevättalven ensimmäisiä tulppaaneja.

    VastaaPoista
  5. Onpa ihanan piristävät ja keväisen sävyt näissä kuvissa! Tuli heti sellainen olo, että kevät tänne ja heti.

    Minäkin olen kantanut jo monta kimppua tulppaaneja kotiin.

    VastaaPoista
  6. P.K Winter is lovely but I'm fed up with it. I'm dreaming about the greenhouse that we're gonna build next summer. P says it's not the first thing on his priority / urgent repairs list... but I've got my own list! ;)

    SunSun: Kiitos. Jo sietäisi kevään tulevan!

    Hanna: Kesän iki-ihana työleiri on jo suunniteltu pitkälle. Nyt luen biodynaamiseesta puutarhanhoidosta ja pohdin sitä kasvihuonetta. Harmi vaan, että se saunakin pitäisi saada pystyyn. Siihen kun menee varmaan kallista mullassa möyrimisaikaa.

    Kirjailijatar: Kyllä ne amarylikset täälläkin kukkivat. Kun on niin vaikeaa saada niiden kukintaa tähdättyä juuri jouluun, kukkivat ne yleensä vähän mihin aikaan sattuu.

    Malla: Tulppaaniriippuvaisuus alkaa yleensä tammikuussa ja kestää toukokuun loppuun asti. Sitten on vuorossa villien kesäkukkien riippuvuus, satunnaisesti ruusut ja toisinaan leikkokukat kunnes joulukukat tuntuvat hienoilta noin kolmen kuukauden ajan. Sellaista se on se elämä :)

    VastaaPoista