sunnuntai 7. helmikuuta 2010

4.

Kuvahaaste Solenilta. Täytyihän siihen tarttua! Eli neljäs kuva neljännestä kansiosta. Kansio sattui olemaan Saksa08, kuvareportaasia Bremenistä ja Hampurista kesältä 08. Innostuin sillon kuvaamaan tekstejä, merkkejä ja vihanneksia. Nokikolarikuva oli kolarien valkoisen pakettiauton kyljessä ja niin hienon graafinen, että se oli pakko tallentaa. 

Matkalla tuli koettua mm.: eläkeläisten hotelli, lasten tiedemaailma, korkeanpaikankauhu kirkontornissa, erilaisia possuruokia (...), saksalainen huikea kaakkukulttuuri jälleen kerran, Hampurin satama (hieno!!) ..ja mies söi ekaa kertaa laardia (ei hyvää).. 

Haasteen saapi poimia tästä se ken haluaa. Olen niin huono toisia haastelemaan!
I was challenged to show the fourth picture of the fourth file on my computer. I saw this black and white sticker on a chimney sweeper's van. I was forced to take a picture of it because of it's nice graphic look. The rest of the pictures are also from the same place and time, Bremen, Germany summer of 2008.

6 kommenttia:

  1. Oih ihania kaupunki kuvia.
    Alimmat kuvat varsinkin olivat ehdottomia lemppareita, kasvien peittämä rakennus ja hevi- osasto.
    Matkanne kuulosti mukavalta, on tässä pieni matkakuume aluillaan eikä kuvasi ja kertomuksesi yhtään rauhoittaneet sitä :)

    VastaaPoista
  2. Delightful photos of summer. A pleasant visual break from winter. The chimney sweep graphic is very good. I enjoyed this set very much.

    VastaaPoista
  3. Olipa jännä tuo vihreä talo kaiken vihreyden keskellä. Se on ihan kuin satutalo, josta odottaisi kohta tulevan jonkun keijun tai maahisen...

    VastaaPoista
  4. Vastoin omaa ennakkokäsitystä Bremen näyttää tosi kauniilta ja mielenkiintoiselta kaupungilta. Nuo vihreät talot on tosi upeat. Hienot kuvat.

    VastaaPoista
  5. Kiitos näistä! hauska päästä kurkkaamaan Saksaan, en ole koskaan käynyt.

    VastaaPoista
  6. Solen: Minul on pakkomielle kuvata aina kaikkien torien vihanneskojut tosi tarkkaan, mutta kun ne vihannekset on vaan niiiiin hienoja! Vähän matkakuume minuakin kolottaa. Kohtahan tuossa on hiihtoloma ovella...

    P.K: Seeing green, summertime photos makes you just wanna jump over a few months straight to May, doesn't it?

    Kirjailijatar: Juu. Tekisi mieli muuttaa tuohon vihreään taloon pysyvästi asumaan. Syksyn tullen voisi tosin olla haljua, kun seinät harvenisivat liiaksikin;)

    Lotta ja Anniina: Bremen oli oikein mukava paikka, vaikka vähän pieni vaan (noh, Helsingin kokoinen). Itse tykkäsin enemmän Hampurista ja varsinkin sen satamasta. Siellä oli ihanaa lähdöntunnelmaa. Saksa on matkailumaana varsin helppo(kaikki toimii ja on kunnossa), mutta samaan aikaan hieman tylsä (liian samanlaista kuin Suomessa). Jos haluaa helpon loman ilman kulttuurishokkia niin sinne siis! Suosittelen siis kuitenkin!:)

    VastaaPoista