maanantai 15. helmikuuta 2010

Sisällä

Talossa -13,5 astetta. Se tuntui odottavan kesää, oli talviunilla niinkuin muumit Taikatalvessa (vain lakanaan kääritty kattokruunu puuttui!). 

Sormet syyhyävät jo maalaamaan lattioita ja laittamaan uutta tapettia. P on puolestaan järkimiehenä kiinnostunut tällä hetkellä lähinnä saunan suunnittelusta. Omat prioriteettini ovatkin yleensä vähemmän järkijuttuja ja enemmän tunnemeininkiä. 

It's hard to wait for the next summer. I've chosen wallpapers for the summer/winterhouse's walls for about dozen times in my mind. We have already invested in a chandelier with crystals for the main room of the house.    

9 kommenttia:

  1. Ihanan näköistä talossa. Jotenkin pysähtynyt tunnelma. Tulee mieleen aamun dokumentti miehestä, joka asui metsän keskellä mökissä ja eli aivan kuin 50-luvulla. Vesi haettiin kaivosta, syötiin oman maan satoa ja kuunneltiin silloin tällöin radiota. Kello tikutti taustalla. Onko tuo teidän kesäkodista?
    Minulla on aina pieni remonttikuume, vaikka mitään remontoitavaa ei olekaan. Mutta aina saa haaveilla.
    Rakastan tehdä vieraasta paikasta ikioman paikan ja omannäköisen, juuri sellaisen kuin haluaa.

    VastaaPoista
  2. I love this set of photos. I tagged you on my blog, if you wish to participate. Cheers!

    VastaaPoista
  3. Talviunta uinuvat paikat ovat viehättäviä. Niissä on jotain rosoista charmia, mitä ei ole sitten, kun ne heräävät. Sitten niissä on ihan toisenlaista charmia :)

    VastaaPoista
  4. Mmm, ihanan näköistä.

    Mulla on nojatuolit samaa kuin tuo sohva! :)

    VastaaPoista
  5. Tosi kauniin näköinen talo. Tykkään paljon teidän keittiönkaapeista, tuollaiset haluaisin meillekin ysärikaappien tilalle.

    VastaaPoista
  6. Oi miten kaunis talo, Mussukat olisivat innoissaan, jos heillä olisi tuollainen aarre.
    t.Pikku-Siili

    VastaaPoista
  7. hearblack. : I froze one of my fingers while taking pictures. So it was pretty cold! Btw. everytime I try to go to your blog my laptop cuts me out of the internet. I have no idea what the problem is..!

    Solen: Hankimme tuon talosen viime syksynä kesätaloksi. Ei olla vielä ehditty laittaa sitä itsen näköiseksi, sillä talvi tuli niin "yllättäin". Sormet syyhyten odotan siis keväämpää. Ja kyllä, siellä on hieno 50-luvun tunnelma eli ei sähköä (noh aggregaatti) ja kaivovesi, mutta niin ihanat tunnelmat, että!

    P.K: Thanks for tagging me! ;)

    kirjailijatar: Talo oli kyllä tosi viehko kaikkine kuurankukkasineen. Ihana, hyvänlaatuinen pysähtyneisyyden tunnelma.

    marie: thanks. I'm thinking they are from the 50's or even older.

    Ilona: Onnentyttö olet. Tuo verhoilukangas on niin kaunis ja kestävälaatuinen. Olen katsellut josko saman sarjan nojatuolia tulisi vastaan minullekin, muttei vielä ole tärpännyt.

    Jutta: Oletko etsinyt esim Ekocentereistä tuommoisia kaapistoja? Ovat kyllä hyvää laatua nekin. Täyspuuta ja kestäviä.

    mussukka ja Pikku-Siili: Kyllä se teidänkin oma koti näyttää aika kivalta, mutta jos joskus oikein tarvitset voit tulla meidän taloon nukkumaan talviunia ;)

    VastaaPoista