torstai 18. maaliskuuta 2010

Mummolla

Mummo asuu mäen päällä saaressa. Ei suostu muuttamaan muiden hyysättäväksi ja autettavaksi, joten muut tulevat hyysäämään sinne. Kai sitä 92-vuotiaana luulisi saavan päättää itse missä haluaa asua.  

Vanha kansankynttilä, sotaveteraani, kuoronjohtaja, amatöörisalapoliisi, tarinankertoja, kalamummo, kissamummo,  hillamummo, tytär, sisko, äiti, vaimo, leski ja mummo. Ihmistä voi määrittää monella eri tapaa.(P.S. Minä olen tuossa alimmassa kuvassa vasemman puoleisin pikkutyttö!)

My grandma lives in her own house on a hill on an island. From her 92 years she's spent at least 40 years in that house. Her cat, Mimosa (a.k.a Misse) keeps her company. She loves them both dearly.(P.s. I'm the little girl on the left in the last picture ! I think I'm 3-4 years old in it) 

4 kommenttia:

  1. Ihanasti kirjoitat mummostasi. :)

    Mummollasi näyttää kauniilta, ihan mummolamaiselta. Paljon esteettisiä esineitä. Ja todella siistiä!

    Ai niin, minunkin mummullani on mustavalkoinen kissa.

    VastaaPoista
  2. Mummot on ihania, varsinkin ne omapäiset.

    Mummollasi on viihtyisän näköinen koti, ja vielä saaressa, ei ihme ettei suostu muuttamaan.

    VastaaPoista
  3. olipa hassua lukea meidän mummelista ja vielä blogissa...=). Missekin vaikuttaa ihan normaalilta kissalta.Tunnelmallisia kuvia.

    VastaaPoista
  4. Ilona: Mummot ja mummojen kissat! Mimosa on myös hiukan omapäinen. Ihana muutoin, muttei voi sietää toisia kissoja lainkaan. Siinä on kaksi persoonaa löytäneet toisensa ;)

    Lotta: Ei sitä mummoa saa talostaan varmaan edes rautakangella kammettua. Omapäinen on kuin mikä! Ja sisukas!

    Ananas: Mummokin on nyt siirtynyt nykyaikaan, kun se esiintyy täällä internetin ihmemaailmassa :)

    VastaaPoista