tiistai 26. lokakuuta 2010

Konjakin ja runon huone



Talomme alakerrassa on kammari, jota kutsun leikkisästi Konjakin ja runon huoneeksi. Sen rauhallinen tunnelma ja vihreät tapetit oikein vaativat oleilemaan, nauttimaan lasillisen  ja  lukemaan runoja. 

Ehkä nimi täytyy kuitenkin vaihtaa Runon ja viinin huoneeksi, sillä viiniä siellä on nautittu enemmän ja lasitkin jo valmiiksi hankittu. Hiotut kristallilasit ovat kirpputorilöytöjä viime kesältä ja keväältä.     

The green room in the downstairs of our house. I call it playfully The Room of Poems and Cognac. The room almost demands you to sit down and relax. Maybe drink a glass of cognac and read some poetry. There's only one problem: I haven't found any nice looking cognac glasses yet.. so we'll have to settle for drinking  wine from these lovely, secondhand, crystal glasses. 


2 kommenttia:

  1. Ooh, upea huone!

    Siellä kelpaa nautiskella.

    Minulla on muuten nojatuoliversiot tuosta sohvasta. Sain ne siskolta, joka oli löytänyt ne miehensä vanhan maalaistalon nurkista. Valokuvia katseltuaan sisko huomasi, että myös sohva on joskus ollut olemassa, vaan ei enää. Mainiot tuolit istua!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Ilona! En tiedä raaskinko muuttaa siellä paljoa sitten kun sen huoneen vuoro tulee käsittelyyn. Mies haluaa ainakin säilyttää vanhat tapetit (joista tulee paljolti se konjakki-fiilis)... Nooh. katsellaan miten asiat kehkeytyvät! :)

    Niin ja sohva on kyllä aika ihana! Himoitsisin niitä nojatuoleja (mitä sinulla on) myös itselleni. Jos vaikka kirpputorilla tulisi joskus vastaan!

    VastaaPoista