perjantai 1. huhtikuuta 2011

Ei-tuliaiset


Toin P:lle joulukuussa tuliaisina Vilnasta käsintehtyjä konvehteja (mm. sinihomejuustolla, leivällä, pähkinöillä ja vihreällä teellä täytettyjä ja maustettuja). Nyt ne löytyivät kaapin perältä ja söin ne itse. Olivat liian makeita miehelle eli ei kelvannut. Ajatus oli kuulemma tärkein. Mitä ostaa miehelle tuliaisiksi? On se aina niin vaikeaa.

I brought some handmade chocolate to P from Vilnius in december. They were too sweet for him to eat so guess who ate the last one today? He said: "It's the thought that counts."

4 kommenttia:

  1. sanoppa muuta. parhaimmat löydöt tuliasiksi tekee, kun vaan katselee ja ostaa. ettei suunnittele, mitä pitäisi löytyä. siltä reissulta, kun toinen jäi kotiin odottamaan, toin puuhelmet, semmoiset riittävän maskuliiniset. se oli mieluisat, vaikkakin melko arvattava tuliainen. mutta helmet oli kaulassa niin kauan, kunnes nauha meni poikki ja helmet hyppivät lattialle iloisesti. kontattiin helmien perässä kaikki: minä, mieheke, kissa ja koirat.
    suklaat kuulostaa melko mielenkiintosen makuisilta! mikä oli lemppari?

    VastaaPoista
  2. Postikortti vaan noin ronkeleille!;)
    Hieno toi sun kukko/kana?- muki.

    VastaaPoista
  3. Moi Kukka-Maaria, luin sinun blogin läpi ja se on minusta tosi kiva.

    VastaaPoista
  4. heikku: Suosikki oli varmaan vihreällä teellä maustettu. Se ei ollut niin makea. Täytyy harjoitella tuota ei-tuliaisten-ostamista. On se vaan kuitenkin niin mukava aina tuoda jotain... jos toisi ensi kerralla rehellisesti vain itselleen? ;)

    Hilja: Alan olla samaa mieltä kanssasi. Postikortti vaan postiin ja se siitä. Tosin ensi viikolla pitäisi löytää synttärilahja Tallinnasta samaiselle miehelle. Miksi aina jätän ne lahja-asiat niin viime tinkaan!?

    Tuikkis: Mukava, kun viihdyit! :)

    VastaaPoista