maanantai 14. kesäkuuta 2010

Ei-enää-niin-salainen-kesähuone


Valloitimme taloyhtiön puisteluparvekkeen myös tänä vuonna. Asiaa ei tarvitse enää salailla, sillä jopa taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja oli innoissaan viherhuoneestamme siitä kuultuaan.
Kuistilla juotu tähän mennessä yhdet aamukahvit auringonpaisteessa ja yhdet yömyssyt vesisateessa. Molemmat itse asiassa viime viikonloppuna. 

We took over one of the common balconies of this building again. A  little less furniture and flowers this year but I think it looks more attractive this way. Some herbs, fucsia, petunias and my old amaryllises. They're all a bit grandma flowers! Maybe  I was born a granny.

6 kommenttia:

  1. Voi, hienoa että olette saaneet "siunauksen" loistavalle ideallenne!

    VastaaPoista
  2. Löysin blogisi kun olit jättänyt kommentin! Tosi kivalta näyttää ja erityisesti ihania maininnat isoäidistäsi. Mummoissa, mummuissa ja mummeissa on potkua ja valtavaa viisautta.

    VastaaPoista
  3. Ihanaa, että muutkin taloyhtiössä tykkäävät vallatusta parvekkeesta! Mummokukat (ja mummoilu yleensä) ovat ihan parhautta! :D

    VastaaPoista
  4. This is a very nice balcony arrangement.

    VastaaPoista
  5. Hitsi, onpa mahtavaa että tuommoisille hyville ideoille ei nillitetä, varsinkin kun kuka noita parvekkeita käyttää...:)

    VastaaPoista
  6. Säälihän se olisi, jollei kukaan hyödyntäisi noin viihtyisää parvekettä. Ihan eurooppalainen tunnelma.

    VastaaPoista