perjantai 11. kesäkuuta 2010

Perunat peltoon

 

Perunat on pellossa. Samoin palsternakat, porkkanat, punajuuret, sipulit, valkosipulit, tilli, persilja, mustajuuret, kaikki kukat ja muut, toivottavasti hyvin kasvavat, syötävät ja ihasteltavat. 

Nyt on aika käydä kunnolla talon kimppuun ja hioa, naulata, tapetoida kerran ja ehkä toisenkin, maalata. Aloitamme kuistista!


The vegetable garden is almost done except for the beans and peas. Hoping that I don't have to uproot weeds too much and that I'll have a tasty late summer. The next thing on the list is to fix the porch. 

P.S. The cats have spent their first nights at the house and Otso loved it. Jymy thought it was a bit of a scary place but he'll get used to it, I think!

4 kommenttia:

  1. Kaunis kattaus.

    Ihana tunnelma muutenkin, sellainen, joka vähän hyrisyttää.

    VastaaPoista
  2. To be in the country... good luck with your garden. Your place looks so charming and cosy. Lovely photos.

    VastaaPoista
  3. Pieni kateus iskee, huomaan korvanipukoideni jo vihertävän :) Ihana vanha talo ja sen suunnattoman kaunis ja hyödyllinen puutarha. Siinä on elämää jota arvostan ja kaipaan. Kaunista, jään seuraamaan innolla.

    VastaaPoista
  4. Ilona: Minuakin välillä siellä talolla hyrisyttää, kun ryhdyn ajattelemaan, että kummitteleeko siellä. Mutta sitten pohdin, että kummituksetkin (jos niitä on) ovat varmaan ihan iloisia, että saavat vähän seuraa. Ovat tyytyväisyyttään kunnolla ;)

    P.K: Thanks. Now that all the seeds are planted I'm thinking about all the weeds that need to be rooted out. Farmer's life! Allways need to think and do something. But I like it so far.

    Solen: Kiitos solen. Älä ole vihreä, sillä tajusin istutettuani eilen viimeiset pavut, että täytyyhän näitä kitkeäkin! Hurjaa kitkemistä siis tiedossa. Siinä varmaan vihertyvät minun korvannipukkani, kun ajattelen niitä joiden ei tarvitse kitkeä kokonaista pellollista!;)

    VastaaPoista