tiistai 15. maaliskuuta 2011

Potkurilla ne muutkin mummot kulukee (ja kerrankin trendikäästi!)

Vielä pääsee potkurilla. Vanhempien luona visiitillä potkuttelin pitkin kylänraittia ja luisto oli loistava (mitä nyt olivat ryökäleet hiekotelleet paikoittain). 

Jalassa kovastikin trendikkäät, aidot 70-luvun lapikkaat. (Hassua tuo muodikkuuden muodostuminen! Nyt kun vielä leveälahkeiset housutkin ovat tulossa muotiin, taidan olla aivan aallon harjalla. Leveät lahkeet kun ovat toinen nimeni)  

Mukana menossa oli myös Kaunasista tuodut lapaset ja gesso-tahra housunlahkeessa.(Kaikkien uusien vaatteideni surullinen kohtalo: sotkeutua ennemmin tai myöhemmin joko maaliin, kipsiin tai muuhun sellaiseen taidehömpötykseen)

While visiting my parents I borrowed the kicksled of my mom. What a ride round the village! The mittens are from Kaunas ja the shoes, lapikkaat, a real thing back from the 70's. 

5 kommenttia:

  1. What a snappy sled and very nice boots. Sounds like a lot of fun.

    VastaaPoista
  2. jahvat tulloo ja helemat paukkuu! ;) kylläpä kehtaa potkutella. kun vielä asuin kotona, oli ihan normaalia kulkea potkurilla. nyt, isossa kaupungissa noita vempeleitä ei nää missään. harmi. osta vielä jalaksiin semmoset mustat kapulat, noitten päällä on mukavampi seistä. :) hyviä potkurointikelejä!

    VastaaPoista
  3. Hyvä meno!

    Täällä ei enää potkutella kuin pyöräkelkalla, mutta sehän se vasta päheää onkin.

    VastaaPoista
  4. P.K It is and next weekend I'm gonna do a rerun (if there's still some snow and ice left)

    heikku: aivan;) se "jahvat tulloo ja helmat paukkuu"-mainos on aina ollut mun suursuosikki ja sitä pitää aika ajoin lainata aina keskusteluissa. saisivat hiekottaa vähän vähemmän niin kaupungissakin pääsisi potkurilla!

    ilona: pyöräkelkoissa on kyllä oma meininkinsä: vielä enemmän extremeä mummoilumielessä ;)

    VastaaPoista
  5. Hieno sivu -
    Etsin "mummot" sanalla sopivaa kuvaa kahdelle tädilleni (juuri nyt kaukomaanlomalla) ja löysin sivusi.

    Kiitos ilosta pakkasenpäivänä

    VastaaPoista