perjantai 22. heinäkuuta 2011

Kissat puussa ja varastettu vene


Eilinen oli kunnon lähiö/maaseutudramatiikkaa vanhempien luona: Poliisit jahtasivat soutuvenevarkaita, jotka mekin huomasimme palatessamme kauppareissulta veneellä! Nuhruinen vihreä vene saatiin palautettua oikeaan laituriin palokunnan avulla.
Jymy ja Otso kokeilivat kynsiään puihin ja kiipeilivät korkeuksiin. Jymy pääsi alas omin avuin, Otso piti hakea pois tikkailla. Koki katti sen nöyryytyksenä, ressu.

Nyt lähden tänne. Näitä se P:kin on järkkäillyt viime vuosina.

A dramatic yesterday at my parents'. A stolen rowboat from the other side of the bight and we actually saw the thiefs when we were returning from the village by boat! Eventually they got the boat back with a little help of the firedepartment and their boat.

The cats had a bit of a drama also: They climbed to trees. Jymy got down by himself but Otso had to be fetched down with ladders. I'm thinking he felt humiliated. Poor little panda!

Have a nice weekend! Now I'm off to here. It's what P's been up too for the last years.

1 kommentti:

  1. voi äksöniä! kaupungissa poliiseihin ja paloautoihin turtuu, mutta kun menen vanhempien luo maaseudulle, vahdataan ja pohditaan jokaista hälytysajoneuvoa, kysellään kyliltä ja päivitellään. on se niin erilaista. kuka ihme haluaa varastaa vanhan veneen? tai ehkä, jos se on oikein hieno. höpsö kissa, ja mukavaa festaria. :)

    VastaaPoista