sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Ei kummituksia

Ei näkynyt kummituksia, mutta lipaston laatikosta löytyi iso pino rajatietoa ja meditaatiota käsitteleviä lehtiä. Talon rakentanut vanha pappa oli ollut kestotilaaja ja pohtinut ilmeisesti tietoisuuden eri tasoja sekä energioita.

Ilmankos tilalla on niin hyvä feng shui. Eiköhän sinne yksi joogi, yksi semihippi sekä kaksi poikakissaa omine auroineen mainiosti mahdu.


No ghosts. We're still alive and the night went very well. I have a very good feeling about the house. It's got the right kind of feng shui.

3 kommenttia:

  1. voi kesätalo, niin sulolta kuulostaa. Nauratti vaan nuo lehdet, siinä onki sitte tylsille helle- ja sadepäiville lukemista :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis kesätalo!
    Tykkään kans tuosta sanasta, tulee heti hyviä mielleyhtymiä.

    Olen lapsuudessa lukenut aivan älyttömän määrän Seuroja, mummoni ja pappani mökille tuli tuo lehti ja sitä sitten luettiin kannesta kanteen, kun muut kirjat sun muut oli loppuun kahlattu.
    Hillitön henkinen pääoma tuollainen Seuralapsuus:)

    VastaaPoista
  3. Anniina ja Celia: Kesätalosta tulee minullekin mieleen kaikkea hyvää. Saariston lapset ja Veljeni Leijonamieli, Ihanat naiset rannalla-miljöö (ei ehkä atmosfääri), vuosisadan alun huvilat ja tietysti oma lapsuus.

    Mies ehdotti talon nimeksi "Villa Kukka-Maariaa". Ounastelen, että se oli vitsi. Sen verran karmealta ja kornilta se kuulosti. :D

    Anniina: En tiedä säästänkö lehdet, sillä jos niitä joskus yksin pimeällä lukee saattaa lähteä mielikuvitus laukkaamaan hieman liikaa. ....... ... .

    Celia: mulla oli Valitut Palat-lapsuus, jonka etenkin "tapahtui tosielämässä"-sarja aiheutti aika pahoja traumoja. Samoin lehden lyhennetty versio romaanista , joka kertoi Titanicin neitsytmatkasta. Ja yllättäen kesätalon vintti on täynnä myös Valittuja Paloja! ...Ehkä niihin nyt osaa suhtautua järkevämmin (toisin kuin niihin rajatietolehtiin ;) )

    VastaaPoista