torstai 15. lokakuuta 2009

Lomalla



Tällä viikolla olen lukenut modernista arkkitehtuurista, ostanut intiaani-korvakorut, leiponut unelmatortun ja syönyt sen, joogannut tavallista ahkerammin, visiteerannut vanhemmilla ja mummolla, ravistellut omenoita puusta pilkkopimeässä, pohtinut puupiirroksia. Sellaista leppoisaa oloa. On siis ollut loma.

Huomenna menemme ensimmäistä kertaa yöksi kesätalolle. Toivottavasti siellä ei kummittele.

It's my autumn holiday. Tomorrow we're going to the summerhouse to spend the night there for the first time. Hoping it's not too cold and that the possible ghosts are friendly ones.



5 kommenttia:

  1. kuulostaa oikein oivalliselta lomalta:)
    mun on välillä vaikea erottaa lomaa ja arkea kun on niin epäsäännöllinen työ. mutta pieniä irtiottoja tulee otettua aika ajoin. ne on tärkeitä.

    ja teillä on kyllä upea kesätalo! jos kummittelee, niin ovat varmasti ihan kilttejä pieniä kummituksia, kuistin alla kutomassa sukkaa..

    VastaaPoista
  2. Oikein hyvää lomaa!

    Noi heposet on tosi ihkut!

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa vallan leppoisalta ja mukavalta. Täydelliseltä lomalta.

    Minä lomailen ensi viikon. Olisipa oma lomanikin yhtä mukava kuin miltä sinun kuulostaa.

    VastaaPoista
  4. kiva blogi :) eksyin tänne jostakin !

    VastaaPoista
  5. Outi: Minulla on vähän sama juttu loman ja työarjen suhteen, sillä usein ne työt vyöryvät vapaa-ajalle. vaikka omat työt ovat tällä hetkellä mielenkiintoisia ja mukavia, tulee noita lomia ja viikonloppuja odotettua kuin kuuta nousevaa :) niin ja ei niitä kummituksia näkynyt ainakaan vielä. jännitin kyllä aika paljon, että kuuluuko omituisia rahinoita, joista olisi voinut kehittää pelkotiloja. Mutta kaikki mitä kuului, olikin vanhan talon natinoita ja olo oli turvallinen ja kotoisa :)

    Nooruska: Kiitos! omituinen fiksaatio tällä hetkellä muovieläimiin. Vaihtelen niitä eri paikkoihin ja asetelmiin ;)

    Malla: Lomalla on ihan parasta olla tekemättä mitään tärkeää. Vaan olla ihan rauhassa (ja syödä vaikkapa unelmatorttua). Hyvää lomaa sinulle!

    47000456: Kiitos. :) Kipaisin sinun blogissasi ja näytti oikein mukavalta! Aion käydä uudestaan!

    VastaaPoista