tiistai 20. lokakuuta 2009

Hampaat



Jymy saa uusia hampaita. Lattioilta löytyy maitohampaita, kun ne putoilevat rautaisten tieltä. Odotamme innolla kissojen hammaskeijua.

Jymy is having new teeth. We're patiently waiting for the tooth fairy to step by and wondering what she's / he's gonna leave for J. Coins? Catmint?

7 kommenttia:

  1. Onneksi ei ole vaikea tehdä kissa onnellisesti. Kissahammaskeiju voi tuoda vaikka langanpätkiä tai kulkusia. Tippuukohan kaikilta eläimiltä, joilla sellaiset on, maitohampaat?
    Kootut uutiset- Kookas.fi

    VastaaPoista
  2. Voi kuinka suloinen. Kissakuumetta ei kyllä helpota yhtään tuollainen ihanuus :)

    Kesätalo näytti ihanalta, juuri sellaiselta, kuin kesäkodin tuleekin näyttää. Mutta hui mitä lehtiä! Minä en varmaan uskaltaisi lukea, alkaisi mielikuvitus laukata liian lujaa :)

    VastaaPoista
  3. These are lovely photographs. Since the kitty is so very cute, I hope the tooth fairy left a generous gift.

    VastaaPoista
  4. Jymy on kyllä tosi söpö. Sillä on kuvissa hyvin keskittynyt katse, mitä se oikein tapittaa?

    VastaaPoista
  5. Nattuli: Tuo kissojen maitohammas-juttu oli minullekin jotain ihan uutta, sillä aiemmin olen ollut tekemisissä vain aikuisten kattien kanssa. Jymy saikin sitten hammaskeijulta siamilaisille tarkoitettuja raksuja. Suurta herkkua!!!

    Malla: Kissoihin jää helposti koukkuun ;) Suosittelen! Ja kyllä minua ainakin pelotti ne lehdet. Laitoin heti poltettavien pinoon. Toivottavasti en ole liian utelias ja mene nappaamaan niitä vielä sieltä luettavaksi. Takuuvarmoja paranoian aiheuttajia!

    P.K: :) The tooth fairy left him some snacks for siamese cats. His favourite!

    SunSun: Jymy nyt tapittaa milloin mitäkin. Erityisesti se tykkää seurata ruuanlaittoa jakkaralta keskellä keittiön lattiaa. Esim kauneudenhoidon katselu ei niin kiinnosta sitä. Äijä mikä äijä! :)

    VastaaPoista
  6. Kyllä ne taitaa useammallakin eläimellä tippua. Taisin ainakin joskus lukea, että hailla on useat hammasrivistöt varalla ja ne vaihtuvat aina tietyin väliajoin. Sitten kun kaikki hampaat on käytetty, hai kuolee, koska ei voi syödä enää. Oho, tulipas masentava tarina.

    VastaaPoista
  7. Nattuli: No eläs nyt. Silloin ne hait ovat jo varmaan syöneet ihan tarpeeksi, yhden haielämän verran. :)

    VastaaPoista