tiistai 7. huhtikuuta 2009

Joogaa kissataloudessa


Yrittäkääpäs joogata täysin keskittyneesti kissataloudessa. Kesken vaikeimman asennon tai juuri ennen ripeätä hyppyä uuteen, vieläkin vaikeampaan, asentoon katti loikkaa joogamatolle hakemaan hellyyttä, kiehnäämään ja kurnuttamaan. Siinä ei sitten auta muuta kuin odottaa (siinä vaikeassa asennossa), että kissa suvaitsee köllähtää johonkin muualle kuin juuri siihen mihin ei pitäisi.

Vähitellen Otso onkin tajunnut, ettei puhisevaa ja murahtelevaa joogia pidä häiritä kesken sarjan. Parempi onkin tuijotella joogia mielenkiinnolla tai käyttää tilaisuutta hyväksi ja syödä salaa naapurihuoneen kukkia. "Nii-nh" sanoo Otso.

5 kommenttia:

  1. Hihi, tuttua tuttua!

    Sekä koira ja kissa syöksyvät heti kimppuun jos joku on lattialla. Koira varsinkin innostuu ja voisin kuvitella kaatuvani jossakin jooga-asennossa kun tuo tulisi "vähän" pusuttelemaan :D

    VastaaPoista
  2. Otso on kyllä osauva nimi, tuossa alimmassa kuvassakin se näyttää ihan karhunpennulta... :D

    VastaaPoista
  3. Voi kuinka kiva blogi täältä löytyi!

    Minä en tiedä joogasta yhtään mitään, mutta joogailen silti joka ilta. Omaa luovaa joogaa, ja minusta se on just joogaa, koska se tuntuu hyvältä ja rauhoittaa mielen.

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommenteista:)
    Minja: Otso tuli taas tänään matolle ja yritti aktivoida minua leikkimään kanssaan tai edes avaamaan viereisen komeron oven. Lopulta se tyytyi tarkkailemaan emäntänsä omituista käytöstä yöpöydältä ja kurisemaan ;)

    SunSun: Katti on kuin nallekarhu varsinkin kun se tekee kuperkeikkoja kesken leikin.

    Liivia: Oma luova jooga on just hyvää varsinkin jos sillä saa hyvän mielen. Se on yksi joogan tavoitteista :)

    Kannattaa (jos kiinnostaa) kokeilla joskus myös vaikkapa viikonlopun astangajoogakurssia (ks. esim. www.astanga.fi). Minä olen ainakin löytänyt omasta henkisestä ja fyysisestä olemuksestani ihan uusia ulottuvuuksia joogan avulla.

    VastaaPoista