tiistai 28. huhtikuuta 2009

Yrityksiä tehdä vallitsevasta ympäristöstä mieluisampi eli toisin sanoen pihatalkoot

Poista muotoilu valinnasta
Sunnuntaina meillä oli kerrostalon pihatalkoot yläkerrassamme asuvan pienen perheen kanssa. 50-luvulla rakennetun vanhan kivitalomme viherpiha on ollut autopaikkojen ympäröimä, ränsistynyt, pieni nurmikonläntti niin kauan kuin muistan. Tarkoituksena on rakentaa ja muokata nyt siitä kaunis, pieni puutarha. Ohjelmaan kuului

- haravointia
- harjaamista
- pyörätelineiden ja pyörien järjestelyä
- aidan rakentamista, jotta viereiseltä, tyhjäksi puretulta tontilta ei päästäisi enää kulkemaan pihallemme ihan miten sattuu.


Pihakokous on puolitoista viikkoa vapun jälkeen. Siihen osallistuu muitakin asukkaita, kuten talossa asuva puutarhuri. Minä toivon puutarhaamme auringonkukkia, unikkoja, aurinkopenkin ja varjoistuimen sekä luvan laittaa puihin tuulikelloja ja itse tehtyjä keramiikkakoristeita.

(Usean tunnin rehkimisen jälkeen nautimme pihamaalla myös janojuomat. Huomasin, että Miehellä oli taas sama Star Wars-paita päällä. Lieneeköhän jo kolmas kerta blogin kuvissa sen lyhyen historian sisällä. Vaikka kyseessä taitaa olla kyseisen henkilön suursuosikki, täytynee harkita uusiin vaatekappaleisiin investoimista. Sillä saisi näihin kuviinkin jotain vaihtelua!)

1 kommentti:

  1. Voin jo kuvitella, miten upealta puutarhanne tulee näyttämään.. unikot ja tuulikellot ovat kerrassaan aivan ihania. Tulisipa kesä jo :).

    VastaaPoista